Huis kopen in Dubai

Vastgoed kopen in Dubai

Dubai’s freehold wijken bieden een gevarieerde keuze aan appartementen, villa’s en herenhuizen te koop, met verschillende ontwikkelaars en gemeenschappen om uit te kiezen. De online Dubai aanbiedingen op Properstar zijn een uitstekende locatie om uw zoektocht naar vastgoed te beginnen.

Het kiezen van de beste vastgoedadviseur in Dubai
Dubai onroerend goed industrie is uniek in vergelijking met andere landen. Werken met een gerenommeerde Dubai onroerend goed expert om u te helpen door het proces is essentieel.

Wij bieden een one-of-a-kind Dubai onroerend goed kopen service, ervoor te zorgen dat wij ontdekken de juiste Dubai onroerend goed voor u op basis van uw specifieke onroerend goed eisen en u helpen door het proces.

Wat zijn de voordelen van investeren in Dubai?
De huurrendementen van de stad overtreffen vele andere volwassen vastgoedmarkten. Investeerders kunnen bruto huurrendementen verwachten variërend van 5% tot 9% in de meeste gevallen.

Dubai vastgoedkosten per vierkante voet zijn goedkoper dan op veel andere locaties wereldwijd, waardoor het een kosteneffectief alternatief is voor uitstekend vastgoedbezit. Zie Hoeveel vierkante voet kunt u krijgen voor een miljoen dollar in Dubai.

Investeerders kunnen nu een residentieel visum krijgen met specifieke beperkingen onder de nieuwe visumvereisten in verband met vastgoedinvesteringen. U kunt in aanmerking komen voor een tweejarig residentieel visum als de waarde van uw onroerend goed meer dan AED 1 miljoen bedraagt. U kunt in aanmerking komen voor een verblijfsvisum voor vijf jaar als de waarde van uw onroerend goed meer dan AED 5 miljoen bedraagt. Een verblijfsvisum voor 10 jaar kan beschikbaar zijn voor huizen die meer dan 10 miljoen AED waard zijn.

Het gunstige belastingklimaat van de stad, waaronder het ontbreken van onroerendgoedbelasting en zegelrecht zoals gebruikelijk in andere wereldwijde vastgoedmarkten, draagt bij aan haar aantrekkelijkheid als investeringsbestemming.

Waar moet u aan denken voordat u in onroerend goed in Dubai investeert?

Overweeg de volgende aspecten alvorens een aankoop te doen, of u nu een huis koopt om persoonlijke of financiële redenen:

  • Locatie
  • De buurt faciliteiten en diensten zijn allemaal beschikbaar, zoals de nabijheid van openbaar vervoer, onderwijs, en kinderopvang.
  • Grootte
  • Kwaliteit
  • Marktomstandigheden en de beste tijd om te kopen

Elk van deze is een uitdagende taak op zichzelf. Om ze effectief te doen, moet u ofwel een aanzienlijke studie uitvoeren of met een vastgoedprofessional spreken om tijd te besparen.

Procedures
De aankoop van onroerend goed in Dubai is een eenvoudig proces.

  • De koper en verkoper worden het eens over de voorwaarden.
  • Een aanbetaling en een Memorandum van Overeenstemming (MOU) worden ondertekend (vaak 10 procent).
  • De partijen ontmoeten elkaar op het kantoor van de ontwikkelaar voor het aanvragen van een verklaring van geen bezwaar (“NOC”, die de ontwikkelaar toestaat het onroerend goed te verkopen).
  • Wanneer de ontwikkelaar ervan overtuigd is dat alle uitstaande servicekosten volledig zijn betaald, zal de ontwikkelaar vaak de NOC afgeven in ruil voor een vergoeding.

De partijen kunnen dan naar het kantoor van de Dubai Land Department gaan om het eigendom wettelijk over te dragen na ontvangst van de NOC. Het Dubai Land Department zal de betaling van het aankoopbedrag nodig hebben in een manager’s cheque te betalen aan de verkoper op de datum van overdracht. De koper krijgt een nieuwe eigendomsakte op zijn naam zodra alle procedures zijn voltooid.

Wist u dat het bij ons ook mogelijk is om een appartement in Dubai te huren?