Investeren in Dubai Vastgoed

Zorgeloos investeren in Dubai

Zorgeloos investeren in Dubai vastgoed doet u het beste met een Nederlandse makelaar in Dubai. U spreekt dezelfde taal en misverstanden worden zo voorkomen.

Investeren in onroerend goed is een bekende investering in Dubai. De dichtstbevolkte stad van de VAE is sinds 2002 uitgegroeid tot een vastgoedbeleggingsbestemming. Alvorens te onderzoeken hoe men in Dubai kan investeren, gaat een investeerder op zoek naar de beste strategieën, plaatsen en kanalen om een goede vastgoedinvestering in Dubai te doen.


Wat is de meest effectieve manier om te investeren in Dubai?
Residentiële investeringen in Dubai bieden beleggers huurinkomsten en zijn een populair alternatief. In 2017 waren er 69.000 vastgoedtransacties voor een totaal van meer dan AED 285 miljard in Dubai. In 2016 waren er 41.766 transacties ter waarde van 259 miljard AED. Een andere investeringsmogelijkheid in Dubai is de markt voor hotelvastgoed.

Terwijl een hotelkamer wordt gekocht, verdient de investeerder huurgeld wanneer bezoekers de kamer gebruiken. In Dubai wordt het investeren in hotelvastgoed gezien als een veilige optie. Dit is toe te schrijven aan de groeiende toeristenindustrie van het land, die jaar na jaar een stijgend percentage van het BBP bijdraagt. Investeren in hotels is ook een volledig beheerde activabusiness in Dubai. Als gevolg hiervan is het hotelmanagement verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten, zoals onderhoud, reclame en andere taken.

De beste investeringsmogelijkheden in Dubai in 2021
De locatie van een vastgoedbelegging is een cruciale overweging. Dit kan van invloed zijn op de faciliteiten in de buurt van het pand, waardoor het een belangrijke factor is om te overwegen bij het investeren in Dubai. Voor beginnende beleggers is het kopen van een woning in Dubai in de buurt van een bezienswaardigheid, zoals Dubai Marina of Business Bay, een populaire keuze. In de buurt van banen, commerciële centra, en toeristische attracties zijn de grootste plaatsen om te investeren in Dubai.

Overweeg geld te steken in Dubai Marina
Dubai Marina is een levendig zakendistrict met prachtige architectuur. Property Finder staat sinds 2011 onafgebroken genoteerd als een van de meest gewilde vastgoedlocaties. Dubai Marina is een populaire keuze voor zakenreizigers en mensen die voor een korte tijd op bezoek zijn. Dubai Marina is een populaire keuze onder investeerders in Dubai vanwege de nabijheid van Dubai Media City en Dubai Internet City, naast de ligging aan zee. Dit trekt veel zakelijke professionals die willen dicht bij hun plaats van het bedrijfsleven wonen in een gerenommeerde wijk met diverse gemeenschappelijke faciliteiten en de wereldberoemde Dubai Marina Walk.

Investeren in Downtown
De monumenten van Downtown Dubai zijn wereldwijd bekend en trekken elk jaar miljoenen toeristen en bezoekers. Het zakendistrict van Dubai staat bekend als Business Bay. Deze twee locaties, gelegen in het hart van Dubai, behoren tot de bekendste toeristische attracties van de VAE. Beide eigendommen bieden enorme investeringsvooruitzichten in Business Bay, Dubai, of Downtown Dubai.

Investeren in de Barsha Heights buurt
De wereldwijde en Fortune 500-organisaties die Barsha Heights, oorspronkelijk bekend als TECOM, thuis noemen zijn onder meer BBC World, Microsoft, HP, CNN, Reuters, en CNBC. De regio is dichtbevolkt met hotels en residentiële gebouwen, waardoor het een uitstekende investeringslocatie in Dubai is. Door zijn prominente ligging in ‘New Dubai’ en zijn functie als zakencentrum, is het een bekende toeristische bestemming.

Diversificatie van uw vermogen door te investeren in Dubai Sports City
Dubai Sports City, het sportcomplex van de stad, werd opgericht in 2003 en omvat onder meer golf-, cricket-, hockey-, voetbal-, zwem- en rugbyacademies. Het is een aanbevolen investering voor investeerders vanwege de nabijheid van de belangrijkste snelwegen in Dubai en de nabijheid van het langverwachte Expo 2020-paviljoen, dat op slechts 15 minuten afstand ligt. Expo 2020 zal naar verwachting miljoenen bezoekers naar Dubai trekken.

Investeren in Jumeirah Village Circle
Jumeirah Village Circle is een van de snelst groeiende gebieden van Dubai, met het Expo 2020 paviljoen en andere belangrijke zakelijke centra in de buurt. In de eerste drie kwartalen van 2015 stond het op de tweede plaats in Dubai wat betreft het aantal verhuizingen. Het ligt op ongeveer 20 minuten van Al Maktoum International Airport. Volgens het Bureau International des Expositions wordt verwacht dat expo 2020 miljoenen mensen naar het land zal trekken. De vraag naar hotelkamers zal waarschijnlijk stijgen tijdens en na Expo 2020 als gevolg van de strategische positie van JVC, wat zal leiden tot meer investeringen in Dubai.