Over ons

Vastgoed kopen in Dubai
Investeren zonder grenzen
Ons bedrijf opereert in Dubai als makelaar voor bedrijven en investeerders. Ondanks de afstand, zal de ervaring hetzelfde zijn zoals in Nederland.
Actief Sinds

Actief Sinds 2014

De makelaars van makelaarindubai.nl zijn actief in Dubai sinds 2014. Na verschillende jaren voor diverse vastgoedbedrijven gewerkt te hebben, is de keuze gemaakt voor een eigen kantoor. Speciaal voor Nederlandse en Belgische investeerders.
Ons bedrijf is gespecialiseerd in het luxe segment voor eindgebruikers vanaf € 1,000,000 en het begeleiden bij de aankoop en beheren van vastgoed portefeuilles van individuen of institutionele beleggers. Tevens hebben wij de ervaring en juist contacten voor het aanvragen van ‘’resident visa’s’’ en het opzetten van bedrijven in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.Tot slot zijn onze makelaars ingeschreven bij de RERA (Real Estate Regulatory Agency) welke een overheidsinstantie is die toezicht houdt op de vastgoedsector in Dubai.
Ons Doel

Ons Doel

Nederlandse en Belgische investeerders eenvoudig laten investeren in vastgoed in Dubai. Volledige ontzorging met een Nederlands sprekende makelaar in Dubai.
Onze visie

Onze visie

Een succesvolle beleggingsonderneming zijn door de hoogste professionele normen toe te passen en voort te bouwen op onze beleggingservaring.
Onze Waarde

Onze Waarde

Onze kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, excellentie, toewijding en transparantie.